Belmont Forum İklim, Çevre ve Sağlık Ortak Araştırma Aksiyonu

Belmont Forum, İklim, Çevre ve Sağlık Ortak Araştırma Aksiyonu 2 çağrısını açıyor. Bu çağrı, dünya genelindeki araştırmacıların iklim değişikliği, çevre ve insan sağlığı arasındaki ilişkileri daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Belmont Forum, 2009 yılında kurulan ve araştırma alanında küresel işbirliğini teşvik eden bir kuruluştur. Kuruluş, dünya çapında 30’dan fazla ülkeden bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirmektedir.

İklim değişikliği, çevre ve insan sağlığı arasındaki ilişkiler, son yıllarda giderek artan bir endişe kaynağı haline gelmiştir. Bu konuda daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Belmont Forum, bu çağrı ile araştırmacıları bu konuda çalışmaya teşvik etmektedir.

Bu çağrı, iklim değişikliği, çevre ve insan sağlığı arasındaki ilişkileri daha iyi anlamaya yardımcı olacak araştırmaları finanse etmektedir. Çağrıya katılan araştırmacılar, bu konuda yeni bilimsel veriler elde etmek ve bu verileri politika yapıcılar ve kamuoyuyla paylaşmak için çaba göstereceklerdir.

Bu çağrı, iklim değişikliği, çevre ve insan sağlığı arasındaki ilişkileri daha iyi anlamak isteyen araştırmacıların dikkatini çekmektedir. Başvuru yapmak isteyen araştırmacılar, başvuru tarihleri ve başvuru koşulları hakkında ayrıntılı bilgiyi Belmont Forum web sitesinde bulabilirler.

Detaylar.

+