365 Copilot Nedir?

Microsoft 365 Copilot, iş yapma şeklinizi tamamen değiştirecek ve iş verimliliğinizi artıracak bir yeniliktir. İş hayatımızın ruhuna yeniden bağlanmak için, aynı şeyleri daha iyi yapmanın ötesinde, tamamen yeni bir çalışma şekline ihtiyacımız var. Copilot, devasa dil modellerinin gücünü Microsoft Graph ve Microsoft 365 uygulamalarındaki verilerinizle birleştirerek, sözcüklerinizi dünyanın en güçlü üretkenlik aracına dönüştürüyor.

Copilot, Microsoft 365 uygulamalarıyla entegre olmuş iki şekilde çalışır. Her gün kullandığınız Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams ve daha fazlasında sizinle birlikte çalışarak, yaratıcılığı ortaya çıkarır, üretkenliği artırır ve becerilerinizi yükseltir. Ayrıca, tamamen yeni bir deneyim olan Business Chat’i de duyurmaktan gurur duyuyoruz. Business Chat, LLM, Microsoft 365 uygulamaları ve verileriniz – takviminiz, e-postalarınız, sohbetleriniz, belgeleriniz, toplantılarınız ve kişileriniz – arasında çalışarak, daha önce yapamadığınız şeyleri yapmanıza olanak tanır. “Takımıma ürün stratejisini nasıl güncellediğimizi söyle” gibi doğal dil ipuçları vererek, sabahki toplantılarınız, e-postalarınız ve sohbet konularınıza dayanarak bir durum güncellemesi oluşturabilir.

Copilot ile her zaman kontrol sizde olur. Neyi tutacağınızı, değiştireceğinizi veya atacağınızı siz belirlersiniz. Şimdi Word’de daha yaratıcı, Excel’de daha analitik, PowerPoint’ta daha ifade edici, Outlook’ta daha üretken ve Teams’te daha işbirlikçi olabilirsiniz. Bu yenilik, iş yapma şeklinizi tamamen değiştirecek ve size daha fazla kontrol, yaratıcılık ve üretkenlik sunacak.